full screen background image

Propunerea săptămânii 12 – 18 MARTIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ARMIN VAN BUUREN FT. CONRAD SEWELL – Sex, Love & Water

Cunoscutul DJ și producător de muzică trance Armin van Buuren a lansat o nouă colaborare, de data aceasta alături de Conrad Sewell, pentru piesa “Sex, Love & Water”. Piesa este, ca ritm, diferită de tot ceea ce am auzit până acum, iar influențele disco extrem de pronunțate ne fac să ne întrebăm dacă nu cumva AvB se gândește să se reprofileze ca stil, mai ales că îi place foarte mult să experimenteze. Dacă piesa te face și pe tine să vrei să dansezi ceva mai mult decât până acum, înseamnă că locul ei este în playlist-ul VIVA FM. Votează!

  • ​NICO SANTOS – Rooftop

Cântărețul și compozitorul de origine germană Nico Santos, care poate încă nu se bucură de o prea mare popularitate în zona noastră, promite să schimbe acest lucru, mai ales după lansarea celei mai noi piese. Aceasta se numește “Rooftop”, are un ritm care te “prinde” încă de la primele versuri iar timbrul vocal al tânărului artist te îndeamnă la visare. Dacă are suficiente voturi, piesa va intra săptămâna viitoare în playlsit-ul VIVA FM.

 

  • SORE – Dintr-o Mie De Femei

Sore revine în atenția noastră cu o nouă piesă, tot despre dragoste și cu versuri scrise chiar de artistă. “Dintr-o mie de femei” beneficiază de un videoclip regizat de Ionuț Trandafir și, pentru că artiștii cunosc cel mai bine mesajele pieselor, chiar Sore spunea: “Nu știu alții cum sunt, însă pentru mine momentele de intimitate cu el, care nu sunt la fel de dese ca atunci când nu aveam copil, sunt foarte prețioase și frumoase, prin simplitatea lor. M-am gândit la toate fetele, mi-am imaginat că toate simțim cumva o declarație de dragoste, fie că e vorba despre fluturi în stomac, senzație de tăiere a picioarelor sau de liniște deplină”. Dacă vrei să auzi piesa “Dintr-o mie de femei” mai des la VIVA FM, votează în consecință!

Votează melodia preferată!

comments

comments