full screen background image

Conferința Județeană de Alegeri a PMP Suceava va avea loc sâmbătă

Sâmbătă, 10 martie, va avea loc Conferința Județeană de Alegeri a Partidului Mișcarea Populară Suceava. Aceasta se va desfășura la Complex Zamca, Salon Regal, începând cu ora 11:00.

La eveniment va participa deputatul Eugen Tomac, președinte executiv al PMP și președinte interimar al Organizaţiei Judeţene Suceava.

Au mai confirmat participarea, în calitate de invitați: deputat Corneliu Bichineț, deputat Ionuț Simionca, viceprimarul Piatra-Neamț – Bogdan Gavrilescu, viceprimarul Bacău – Constantin Scripăț, vicepreședinte CEN – Gabriela Dobrotă, coordonator dep. Comunicare – Alin Baciu, președintele Organizaţiei Judeţene Bacău – Ion Melinte și președintele Organizaţiei Judeţene Botoșani – Radu Judele.

De asemenea, vor participa la Conferința de Alegeri 400 de delegați, printre care aleșii locali ai partidului și membri din 72 organizații PMP din județ.

Aceștia vor fi invitați să aleagă, pentru un mandat de 4 ani, componența structurilor de conducere la nivel județean ale PMP Suceava: Consiliul Executiv Județean, Comisia de Arbitraj și Integritate, precum și Comisia de Cenzori.

Organizațiile și numărul de membri reprezentanți ai fiecărei organizații s-au stabilit de către Comisia de Organizare și Desfășurare a Alegerilor (C.O.D.A.) conform algoritmului de calcul impus de statutul PMP.

Accesul în sala unde se va desfășura Conferința de Alegeri, precum și exprimarea votului de către fiecare delegat se va face numai după legitimarea fiecărei persoane, în baza actului de identitate valabil.

comments

comments