full screen background image

Medicul Gabriel Mazilu, specialist în chirurgie plastică și estetică, la VIVA Cafe!

Alături de Iulia Sîrghi, în studioul Viva Fm, a fost medicul Gabriel Mazilu, specialist în chirurgie plastică și estetică, dar și doctor în științe medicale, coordonatorul Centrului de Chirurgie Plastică și Estetică “Arcadia”.

Acesta ne-a explicat totul despre intervențiile estetice, despre ce înseamnă chirurgia estetică de calitate, care sunt ”minunile anti-aging”, dar și care sunt cele mai căutate servicii medicale.

Iulia Sîrghi: Sunt chirurgiile estetice legate și de un fond psihologic?
Medic Gabriel Mazilu: Există și un fond psihologic. Pacientele se împart în două categorii, poate 3 categorii: într-adevăr sunt paciente care au nevoie de o îmbunătățire în ceea ce privește partea estetică, se simt complexate, chiar au o problemă, o categorie care își face câteva intervenții, nu exagerate. Există o altă categorie pe care eu nu o agreez, nu am paciente din această categorie, care sunt pur și simplu obsedate de chirurgia estetică, poți să îți corectezi nasul, sânii și abdomenul, dar dacă depășești limita normalului, limita naturalului, deja nu mai face parte din chirurgia estetică și dăm în sfera hidosului.

Iulia Sîrghi: Există o cursă de înfrumusețare la nivel intenațional astăzi în care atât femeile cât și bărbații s-au angajat?
Medic Gabriel Mazilu: Da, există și în România în ultimii 4,5 ani de zile se pare că numărul pacientelor și al pacienților au crescut exponențial, dacă ne raportăm la SUA, ei sunt cu mult înaintea noastră, dar în România uneori e un must-have a avea ceva de natură estetică.

Iulia Sîrghi: Care este cel mai solicitat tip de intervenție estetică la cabinetul dumnevoastră?
Medic Gabriel Mazilu: Cel mai solicitat în ceea ce mă privește pe mine este rinoplastia, operația de remodelare (corecție) a nasului, dacă vorbim de injectări, cele mai solicitate sunt serviciile de conturare a formei buzelor, pomeților, șanțurilor nazogeniene, de corectare a ridurilor de expresie cu toxină botulinică, acestea sunt cele mai solicitate, apoi sunt implanturile mamare și după aceea, partea de conturare a abdomenului.

Ascultă aici întreaga discuție cu medicul Gabriel Mazilu, specialist în chirurgie plastică și estetică, cu Iulia Sîrghi, la Viva Cafe!

comments

comments