full screen background image

Evenimentul ”Semințe Libere – Semințe Bucovinene”, în Suceava şi Rădăuţi

Rădăuțenii sunt așteptați vineri, 9 martie, la ora 11.30 în Piața Agroalimentară, să participe la evenimentul ”Semințe Libere – Semințe Bucovinene”, organizat de Asociația BAFI.

Asociația BAFI Rădăuți organizează prima ediție a evenimentului intitulat ”Semințe Libere – Semințe Bucovinene”, ce se va desfășura la Suceava, pe data de 8 martie, iar la Rădăuți pe data de 9 martie.

Scopul principal al evenimentului este dăruirea liberă de semințe, semințe tradiționale – schimb între participanți, dar și de la organizatori.

Organizatorii se bucură de susținerea Băncii de Gene din Suceava, ultima instituție de acest gen la nivel național.

La eveniment se va discuta despre îngrijire, creștere, perioade de plantare, iar cei prezenți vor împărtăși din experiențele proprii.

Evenimentul este necomercial, nu se vinde și nu se cumpără nimic, doar se susțin Semințele Libere, ele fiind neprețuite și primite în dar de la Natură.

Evenimentul va avea loc în Piața Mare din Suceava, Strada Petru Rareș nr. 28, joi, 8 Martie 2018, începând cu ora 11:30, la Rădăuți va fi vineri, 9 martie la ora 11.30 în Piața Agroalimentară și este susținut de Banca de Gene Suceava, Primăria Suceava, prin Administrația Piețelor şi „România în Tranziție”, ca și inițiator al acestui proiect în România.

Alin Tudosă, președintele Asociației BAFI Rădăuți, organizatorul evenimentului, a vorbit la VIVA FM Rădăuți despre modul de desfășurare și importanța schimbului de semințe.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza