full screen background image

“Alma Clinic” şi-a inaugurat noul sediu din municipiul Suceava

Începând cu data de 7 martie 2018, ALMA CLINIC oferă servicii medicale și pacienților din Municipiul Suceava, în cadrul unei noi clinici, situată în Str. Vasile Alecsandri, nr.8 (vis-a-vis de autogară și Colegiul Național ”Ștefan cel Mare”).

Într-un spațiu modern, dotat cu aparatură medicală performantă, și beneficiind de o echipă de specialiști din sistemul medical, cu un ridicat nivel de profesionalism, ALMA CLINIC este la dispoziția pacienților pentru consultații, analize medicale și tratamente în regim ambulatoriu.

Despre dotările noii unităţi medicale a vorbit Alexandru Mitocaru, manager general al clinicii:

Alma Clinic reprezintă o alternativă privată la piața serviciilor medicale din județul Suceava, cu o abordare diferită, ce intenționează să ofere și pacienților din această zonă posibilitatea de a accesa servicii medicale de cea mai înaltă calitate, într-un mediu adecvat și la standarde europene.

ALMA CLINIC a luat ființă ca o organizație în care lait-motivul activității zilnice îl reprezintă grija pentru sănătatea oamenilor:

ALMA CLINIC își dorește să aducă o stare de bine pentru toți pacienții care intră în această clinică, fiind recunoscut faptul că sănătatea este principalul factor de confort al vieții. Acest aspect denotă și din preocuparea continuă a echipei manageriale a clinicii, pentru a oferi pacienților un act medical de cea mai bună calitate!

Clinica oferă servicii de sănătate în regim ambulatoriu, acoperind în prezent peste 15 de specialități medicale. Dintre acestea, enumerăm: Alergologie, Cardiologie, Chirurgie vasculară, Dermatologie, Diabetologie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicină internă, Neurologie, Obstetrică și ginecologie, ORL., Ortopedie, Pneumologie, Urologie.

Pentru fiecare disciplină medicală se colaborează cu medici specialisti din Iași și Suceava, cu competențe recunoscute în practica medicală modernă și în utilizarea aparaturii medicale de ultimă generație, tehnologia în domeniul sănătății fiind extrem de importantă pentru aplicarea unui diagnostic corect.

Pentru persoanele interesate, ALMA CLINIC este la dispoziția pacienților în fiecare zi de luni până vineri, între orele 07:30 – 19:00, și sâmbăta între orele 08.00 – 14.00, la noua adresă din Suceava: Str.Vasile Alecsandri, Nr.8, Parter / Tel. 0374 825 700.

comments

comments