full screen background image

Propunerea săptămânii 05 – 11 MARTIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • LIAM PAYNE FT. RITA ORA – For You[FiftyShadesFreed]

Cel de-al patrulea single lansat de Liam Payne după separarea de trupa One Direction este o colaborare cu britanica Rita Ora. Piesa “For You” este inclusă pe coloana sonoră a controversatului “Fifty Shades Freed” și se bucură de un real succes. Un mesaj de dragoste, versuri aparte dar și un sound care te “prinde” de la prima ascultare. Dacă vrei să asculți piesa mai des la VIVA FM, votează în consecință!

  • ​THE CHAINSMOKERS – Sick Boy

O piesă inedită, într-un stil orecum neobișnuit dar care transmite un mesaj extrem de clar, vine de la The Chainsmokers. “Sick Boy” face referire la mass-media, la modernizarea societății și totuși transformarea negativă a acesteia. Unii ar spune că piesa se încadrează în categoria de “dark pop”, tocmai datorită mesajului transmis, acela de a avea grijă la capcanele societății moderne. Dacă actualitatea se potrivește cu linia melodică și vrei să auzi piesa mai des pe frecvențele VIVA FM, votează “Sick Boy” la “Propunerea Săptămânii”!

 

  • THE HUMANS – Goodbye

Piesa “Goodbye”, lansată de The Humans la începutul lunii ianuarie și care a devenit extrem de populară mai ales după câștigarea selecței naționale Eurovision 2018 este una dintre propunerile muzicale pe care vi le facem în această săptămnă. De altfel, trupa “The Humans” reunește muzicieni cu o vastă experiență, avându-i în coponență pe Adi Tetrade, Alin Neagoe, Alexandru Matei, Alex Cișmau, Adrian Tănase și Cristina Caramarcu. Piesa “Goodbye” a fost scrisă chiar de solista Cristina Cramarcu. Aceasta a vorbit, într-un interviu pentru VIVA FM, despre pregătirile pentru competiție, piesă dar și despre planurile de viitor: “Mesajul piesei este pozitiv. […] Te îndeamnă să nu spui <>, niciodată, de la nimic și să crezi întotdeauna în ceea ce faci. Cred că asta a fost câștigător. Încrederea pe care am avut-o în această piesă”. Dacă vrei să auzi “Goodbye” în playlist-ul VIVA FM, nu ezita să votezi!

Votează melodia preferată!

comments

comments