full screen background image

EXCLUSIV: „O ediție mai puțin strălucitoare decât mă așteptam!” – Irina Margareta Nistor, după OSCAR 2018

Cea de-a 90-a ediție a Galei Premiilor OSCAR 2018 a fost transmisă în România LIVE pe Digi24 și Digi Film, de la Dolby Theatre, din Los Angeles. Gazda evenimentului din acest an a fost Jimmy Kimmel.

„The Shape of Water” a fost desemnat CEL MAI BUN FILM de la OSCAR 2018! Trofeul a fost înmânat de legendarii actori Warren Beaty și Faye Dunaway. Filmul a confirmat aşteptările la Premiile Oscar, în condiţiile în care toată lumea îl privea drept principal favorit. Dincolo de premiul pentru cel mai bun regizor, Guillermo del Toro şi-a adjudecat anterior şi Leul de Aur, la Fesivalul de Film de la Veneţia, precum şi Globul de Aur, şi premiul BAFTA.

Frances McDormand este cea mai bună actriță în rol principal, ridicând astfel al doilea trofeu al carierei, pentru rolul său din „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”. Premiul Cel mai bun actor în rol principal îi revine lui Gary Oldman, pentru rolul din „Darkest Hour”.
„O ediție mai puțin strălucitoare decât mă așteptam, cu foarte multe controverse!” – Irina Margareta Nistor

Criticul de film Irina Margareta Nistor a fost în legătură directă telefonică cu Andrei Giurgia și Șerban Vornicu și a comentat marii câștigători ai Premiilor OSCAR 2018:

comments

comments