full screen background image

Surprinde-o cu un cadou demn de o vedetă de la Hollywood Perfect Nails!

În perioada 5-9 martie, surprinde-o cu un cadou demn de o vedetă! Sofisticată și interesată de produse de calitate, orice femeie și-ar dori să fie răsfățată ca la Holywood!

Spune-ne la telefon 0330 100 388 ce iubești cel mai mult la ea, atunci când auzi semnalul de concurs, și câștigi pentru ea setul complet de manichiură “Love Pack”, în valoare de 100 de lei! Hollywood Perfect Nails!

Pentru o manichiura de top, alege Hollywood Perfect Nails! Caută în saloanele de manichiură, produsele de la Hollywood Perfect Nails – Geluri UV – Aparatură Unghii False, Produse Profesionale și poți fi sigură că unghiile tale nu se vor rupe și vor arăta impecabil.

Hollywood Perfect Nails și produsele Base One Silcare conțin și o gamă variată de produse make-up, cosmetică, coafor, epilat – made in Germania și Polonia.

La orice comandă aveți transport în 24-48 ore prin courier rapid (nu doar la cele peste 100 de lei), iar la comenzile de peste 100 de lei primiți cadouri – surpriză.

Pentru comenzi lasă mesaj privat pe pagina de facebook – Produse Unghii Patry Cosmetică, sau puteți plasa comanda direct pe site-ul: www.nails-cosmetics.ro.

comments

comments