full screen background image

“Romfour” susţine performanţa sportivă locală, naţională şi internaţională

În perioada 24-25 februarie, a avut loc prima editie a competiţiei “USV Swimming Cup”, la care au participat 231 de sportivi, de la 15 cluburi din țară și din străinătate.

Premiile oferite în bani au avut o valoare totală de 6.300 de lei, iar “Romfour – transport internaţional de persoane, coletărie şi transport pe platformă” a fost unul dintre sponsorii principali ai evenimentului, susţinând astfel performanţa sportivă locală, naţională şi internaţională.

Concurenții care s-au bucurat de rezultatele muncii lor sunt juniori de la cluburi de top din Fălticeni, Suceava, Bacău, București, Gura Humorului, Medgidia, Bistrița, Piatra Neamț, Tulcea, Brăila, Ucraina şi Republica Moldova.

La ediția inaugurală au luat parte şi trei sportivi care au participat la Campionatele Mondiale de Natație și la Jocurile Olimpice de la Rio.

Printre organizatori au fost şi antrenorii Andrei Pinticanu și Luis Lăcătuș, care coordonează pregătirea juniorilor la Baza de Agrement din Fălticeni, precum si lector universitar dr. Sorin Raţă, de la Complexul de Nataţie şi Kinetoterapie al Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava.

comments

comments