full screen background image

Încă doi suceveni au murit din cauza gerului

În condițiile codului portocaliu pentru temperaturi scăzute, în perioada 26 februarie-2 martie, ca urmare a intervenției ultilajelor aparținând secțiilor de Drumuri Suceava și Câmpulung nu a fost afectată circulația pe drumurile naționale și județene.

Totodată, Delgaz Grid nu a semnalat întreruperi în alimentarea cu gaz și energie electrică, iar orele de curs s-au desfășurat normal în toate unitățile de învățământ din județul Suceava.

În perioada menționată, a fost semnalat decesul a două persoane, unul – la data de 28 februarie, la Bosanci, celălalt – la data de 1 martie, la Vadu Moldovei, decesul prin hipotermie fiind confirmat, deocamdată, prin investigația anatomo-patologică, în cazul de la Bosanci.

La data de 28 februarie, Poliția Rurală Ipotești – Postul de Poliție Bosanci a fost sesizată că un bărbat de 59 de ani – C.C. din Bosanci – a fost găsit decedat, în curtea locuinței sale, în jurul orei 14,30.

Potrivit adresei Poliției, din discuțiile purtate cu membrii familiei a rezultat că bărbatul a fost găsit decedat de către sora sa, nu era căsătorit, locuia singur și era cunoscut ca un mare consumator de băuturi alcoolice.

În acest caz, la solicitarea Poliției, la data de 1 martie, la morga Spitalului Județean de Urgență Suceava a fost efectuată autopsia.

Conform certificatului medical constatator, data decesului este 28 februarie 2018, iar cauza decesului este “insuficiență cardio-respiratorie acută” și “hipotermie”.

Reamintim că primul caz de deces prin hipotermie a fost cel al unui bărbat de 65 de ani din Straja, la data de 25 februarie.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza