full screen background image

Trupa “Iris” concertează la USV

Casa de Cultură a Studenților din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava organizează miercuri, 7 martie, de la ora 19.00, în Auditoriumul USV „Joseph Schmidt”, un concert al trupei “Iris”.

“Iris” (Cristi Minculescu, Valter Popa și Boro), naționala de rock a României, invită sucevenii la „Manifest”.

Potrivit organizatorilor, „după o pauză de peste cinci ani, Iris revine cu , o piesă cu un puternic mesaj social. Single-ul este produs de EpiQ, iar videoclipul, regizat de Alex Ceaușu, redă în imagini problemele actuale, atât din țară, cât și de peste hotare”.

este un melanj de clasic și nou, un sound inedit pentru Iris și o producție îndrăzneață ce nu poartă “eticheta” copleșitoare a unui gen anume. este un cântec actual, cu versuri autentice, încărcate de înțelesuri și emoții.

“Melodia este manifestul fiecăruia dintre noi. Tocmai de aceea, ne dorim mult ca mesajul ei să motiveze cât mai multe suflete, pentru că, așa cum și noi ne-am regăsit în povestea acestei piese, cu siguranță așa se vor regăsi milioane de români care sunt în linia întâi și care, în ciuda tuturor greutăților de tot felul, reușesc încă să vadă frumusețea vieții în lucrurile mărunte, de zi cu zi”, transmit cei de la Iris.

Prețul unui bilet este de 20 de lei, iar studenții au acces gratuit pe bază de invitații procurate de la sediul Casei de Cultură a Studenților, str. Zorilor nr.6, lângă Auto Albina.

comments

comments