full screen background image

Propunerea săptămânii 26 FEBRUARIE – 04 MARTIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • IRINA RIMES – Bolnavi Amândoi

De pe albumul “Despre el” este extrasă și una dintre cele mai noi piese care poartă semnătura Irinei Rimes. “Bolnavi Amândoi” prezintă efectele unei relații toxice, într-un amalgam de sentimente. Trecerea de la iubire la ură și înapoi se face aproape instantaneu, astfel că piesa transmite emoții intense, inspirate chiar din viața artistei. Irina spunea că “Este povestea mea dar şi a voastră, cei care au respirat dragoste până în adâncul plămânilor. Sunt fericită că am ajuns în acest punct al cariereri şi le sunt recunoscătoare celor care mi-au fost alături. Visul meu este să fac muzică pentru cei care o ascultă cu sufletul.” Dacă piesa “Bolnavi Amândoi” te-a “prins” și pe tine, voteaz-o, iar ea va intra în playlist-ul VIVA FM.

  • JULIA MICHAELS – Heaven [Fifty Shades Freed]

După succesul pe care l-a avut cu “Issues”, piesă recunoscută la nivel internațional, Julia Michaels revine cu o creație de pe coloana sonoră a controversatului film “Fifty Shades Freed”, care a adunat nume importante ale industriei muzicale. “Heaven” este povestea senzuală a femeii pentru care persoana iubită transformă fiecare zi într-o experiență aparte. Mai mult, mesajul piesei evidențiază că există și acele persoane care ne fac să simțim că raiul pe pământ este realizabil, iar noi nu trebuie decât să le găsim. Dacă îți place cum sună “Heaven”, știi ce ai de făcut. Votează!

 

  • BAZZI – Mine (Clean)

Cântărețul și compozitorul american de doar 20 de ani, pe numele său Bazzi, a lansat piesa “Mine”, care a ajuns deja la un număr uriaș de ascultări. Este printre cele mai căutate piese pe Shazam România și a intrat inclusiv în topul Billboard Hot 100. Fiind deja hit și peste ocean, cu un succes surprinzător, piesa se dovedește a fi extrem de catchy de la prima ascultare. Dacă vrei să o auzi mai des în playlist-ul nostru, votează “Mine” la Propunerea Săptămânii!

Votează melodia preferată!

comments

comments