full screen background image

Propunerea săptămânii 19 – 25 FEBRUARIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ARASH FT. HELENA – Dooset Daram

Seria colaborărilor dintre artiștii suedezi Arash și Helena continuă cu piesa “Dooset Daram”. Tot despre dragoste este vorba și de această dată, mai exact, piesa spune povestea unui cuplu care se destramă, totul într-o combinație extrem de reușită de ritmuri orientale și ritmuri moderne. Videoclipul ce însoțește piesa este realizat în apropierea Kievului și accentuează mesajul, fiind o creație cinematografică aparte. Dacă vă regăsiți în tot ceea ce transmite “Dooset Daram”, votați piesa, iar aceasta poate intra în playlist-ul VIVA FM.

  • MATTHEW KOMA – Kisses Back (Acoustic)

Producătorul și compozitorul Matthew Koma a lansat și versinea acustică a piesei “Kisses Back”, un prim material extras de pe viitorul album. Revista “Billboard” caracteriza piesa drept “un material solo excelent” iar timbrul vocal al artistului și emoția pe care acesta o transmite cu fiecare interpretare, nu fac decât să accentueze unicitatea zonei în care se regăsește și se menține americanul în vârstă de 30 de ani. Dacă îți place cum sună această variantă a piesei “Kisses Back”, voteaz-o iar ea poate ajunge în playlist-ul nostru!

 

  • MONOIR FT. ALINA EREMIA – Freeze

Reinventarea pare să fie cuvântul de ordine al piesei “Freeze”, lansată de Monoir, în colaborare cu Alina Eremia. “Freeze” oferă o nouă abordare ritmurilor din zona folclorică, iar Monoir declara că: “Este o piesă care m-a pus puţin pe gânduri deoarece nu ştiam cine ar putea să o interpreteze, iar după ce am finalizat-o, m-am gândit la Alina Eremia şi mă bucur că am făcut asta pentru că vocea şi interpretarea ei au reuşit să depăşească orice aşteptare”. Despre momentele petrecute alături de persoana iubită, atunci când timpul efectiv îngheață, este vorba în piesa pe care, dacă vreți să o ascultați în playlist-ul VIVA FM, trebuie să o votați..

Votează melodia preferată!

comments

comments