full screen background image

Doi morţi şi doi răniţi grav, în urma unor accidente rutiere produse duminică în judeţ

Duminică dimineaţă, la ora 07.12, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în afara localității Șcheia, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, un tânăr. de 21 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sens opus, părăsind partea carosabilă.

Din accident, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Din cauza leziunilor suferite, acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural

 

La ora 08.20, în timp ce conducea autoturismul, într-o curbă deosebit de periculoasă pe DN 2, în afara localității Dănila din comuna Dărmănești, o tânără, de 20 de ani, din localitate, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar, de un bărbat, de 54 de ani, din municipiul Suceava.

Din accident, a rezultat decesul conducătorului auto de 54 de ani şi rănirea uşoară a şoferiţei şi a unui bărbat de 70 de ani, din municipiul Suceava, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 54 de ani.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În jurul orei 08.30, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, la ieșirea din comuna Vama, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă și mâzgă, un bărbat, de 38 de ani, din orașul Gura Humorului, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat, de 32 de ani, din județul Vrancea.

Din accident, a rezultat decesul unei femei, de 85 de ani, din orașul Gura Humorului, rănirea gravă a conducătorului auto de 38 de ani şi a unei femei de 65 de ani, din aceeași localitate, cele două femei fiind pasagere în autoturismul condus de acesta.

Cei doi conducători auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În toate cauzele s-a întocmit dosare penale, ce vor fi soluţionate procedural.

comments

comments