full screen background image

Teatru cu piesa “Te iubesc, dar nu pe tine”, la Casa de Cultură Suceava

Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava vă invită, duminică, 25 martie, de la ora 19.00, la piesa de teatru “Te iubesc, dar nu pe tine”, de Andeas Petrescu.

Fiecare om căsătorit, bărbat sau femeie, se gândeste uneori cum ar fi să încerce măcar o dată sexul cu altă persoană. Dincolo de iubire, ipocrizie sau blazare, fiecare are un coridor întunecat, plin de patimi josnice si plăcere. Vlad o aduce acasă pe Sorina. Sorina este măritată. Dar este şi naivă şi prost informată, deoarece e convinsă că soţul său, pe numele lui Andrei, e plecat şi el în delegaţie. Soţul însă este în dormitor cu amanta, Marina, ferm convins că soţia se află la mulţi kilometri depărtare. Abia când se întâlnesc şi încearcă să îşi ascundă amanţii prin casă începe comedia. Căci întotdeauna râdem de necazul altora. Si când vedem pe scenă o situaţie prin care am trecut şi noi, parcă râdem şi mai tare.

Subiectul dulce-amar, dar mereu actual, este dezvoltat în registru comic de o distribuţie irezistibilă: Alina Chivulescu, Leonid Doni, Anca Dinicu şi Andreas Petrescu.

Inspirată din situaţii de viaţă la care fiecare s-a gândit sau le-au trăit, “Te iubesc, dar nu pe tine” completează seria comediilor scrise de Andreas Petrescu, în care de la naivitate la situaţii amuzante imposibil de reale, nu e decât un pas.

Biletele costă 60 de lei şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel. 0230 523 718.

comments

comments