full screen background image

Tudor Gheorghe revine la Suceava cu concertul “Rândunici printre lozinci”

Vineri, 20 aprilie 2018, de la ora 19.00, Casa de Cultură Suceava vă invită la concertul “Rândunici printre lozinci”, susţinut de Tudor Gheorghe.

Concertul va readuce în atenţia publicului, poezia şi muzica uşoară a anilor 60-70

Tudor Gheorghe revine la Suceava cu un nou spectacol, întocmit în mod iscusit, sub titulatura “Rândunici printre lozinci”.

“Olteanul universal” s-a gândit să creeze un nou spectacol pentru cei nostalgici, şi nu numai pentru ei, ci şi pentru tinerii care vor să cunoască frumuseţea poeziei cântate şi recitate în anii 60-70, transformându-le aminitrea şi poveştile într-o realitate pe scenă.

Cu o nouă orchestraţie a dirijorului şi orchestatorului Marius Hristescu şi o intrepretare inedită, aşa cum ne-a obişnuit maestrul Tudor Gheorghe, muzica anilor 60-70 va prinde viaţă pe 20 aprilie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură Suceava, alături de membrii orchestrei CONCERTINO din Chişinău.

Biletele costa 90 de lei (80 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari) şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel 0230.523718.

comments

comments