full screen background image

Propunerea săptămânii 12 – 18 FEBRUARIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ALICE MERTON – No Roots

În vârstă de doar 24 de ani, cântăreața Alice Merton a reușit să cucerească publicul european cu piesa “No Roots” și nu plănuiește să se oprească decât peste ocean. Chiar artista mărturisea cât de mult îi place să scrie despre lucrurile pe care le cunoaște și, mai ales, cât de sinceră își dorește să fie în muzică. Piesa “No Roots” nu este o excepție, fiind scrisă din suflet, cu un mesaj repetitiv dar extrem de clar. Dacă vrei să asculți “No Roots” ceva mai des, votează în consecință și piesa poate intra în playlist-ul VIVA FM.

  • ANTONIA FT. CONNECT R – Adio

O nouă colaborare neașteptată, în zona muzicală din România, îi aduce în cadrul aceluiași proiect pe Antonia și Connect-R. Cei doi au lansat piesa “Adio”, care beneficiază deja și de un videoclip regizat de cunoscutul Khaled Mokhtar, care a lucrat anterior și cu Sore, Feli, Nicoleta Nucă sau Alexandra Stan. Despre „Adio” Connect-R spunea că este o piesă la care ține foarte mult: “Mă bucur că o cânt cu Antonia! E o poveste despre adevăr sau mai bine spus despre frica de a spune adevărul! Cu siguranță se vor regăsi mulți în această piesă”. Dacă vă numărați printre cei ce se regăsesc în mesajul transmis de piesa “Adio”, votați-o la categoria „Propunerea Săptămânii”!

 

  • CALUM SCOTT – You Are The Reason

Artistul englez Calum Scott, a lansat în luna ianuarie piesa “You Are The Reason”, inclusă pe albumul său de debut “Only Human”, care se va lansa pe data de 9 martie. Fiind unul dintre artiștii cu un potențial uriaș și o voce unică, nu este de mirare că și această piesă a stârnit extrem de rapid interesul publicului, la fel cum s-a întâmplat și cu alte ocazii.
Cântărețul britanic ce a devenit cunoscut încă din anul 2015 povestea că a scris această piesă “pentru a mulțumi persoanelor speciale din viața noastră, cei care ne fac viața mai frumoasă, din simplul motiv că se află în ea”. Dacă vrei să îl asculți pe Calum Scott mai des la VIVA FM, votează piesa și există posibilitatea ca ea să intre în playlist-ul nostru de săptămâna viitoare.

Votează melodia preferată!

comments

comments