full screen background image

Dosare penale la regimul rutier, întocmite de poliţişti

Miercuri, la ora 14.30, un echipaj din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata a oprit, pentru control, pe raza comunei Zvoriștea, autoturismul condus de un localnic, de 44 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

La ora 19.00, un echipaj din cadrul Poliției Orașului Frasin a oprit pentru control, pe DC Valea Negrilesei, pe raza orașului Frasin, autoturismul condus de un bărbat, de 46 de ani, din comuna Stulpicani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere, pentru nicio categorie auto.

 

La ora 21.35, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit, pentru control, pe DN17A, pe raza comunei Marginea, autoturismul condus de un bărbat, de de 52 de ani, din Municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În cauze s-au întocmit dosare penale.

comments

comments