full screen background image

Vali Boghean: ”Toată viața mea am făcut muzică. Am încercat de câteva ori să o las, nu m-a lăsat ea pe mine, și nici eu nu o mai pot lăsa!”

Prima dată când am ajuns la un concert Vali Boghean & Band a fost în toamna anului 2017. De atunci au trecut câteva luni bune, însă ideea de a realiza un interviu cu acesta, a rămas întipărită în mintea mea.

Printr-o coincidență plăcută, am reușit.

Într-o zi caldă de februarie, am pus mâna pe telefon și am sunat. A fost o discuție plăcută, parcă de la artist la artist, cu mult calm și multă bucurie, iar rezultatul îl puteți asculta mai jos!

Vali Boghean este un artist complet, un artist ce transmite multă emoție și un glas ce te pătrunde până în măduva oaselor!

Vorbim despre muzică astăzi, şi, mai presus de atât, vorbim de acea trăire pe care adevărații artiști o au și o dăruiesc prin muzică. Muzica nu poate fi înțeleasă fără emoție și fără trăire. Ai această trăire din plin, îi faci pe oameni să îți trăiască emoția fiecărui cântec pe care îl interpretezi. Cum au fost totuși, începuturile muzicii pentru tine? De când te-ai apucat de cântat și prin câte genuri muzicale ai trecut până să ajungi, iată, să le îmbini și să iasă ceva atât de frumos?

Ai amintit de grupul tău de muzicieni despre care aș vrea să ne spui câte ceva. Cum ai ajuns să colaborezi cu ei?

Nu am să zic decât vag, dar facem cumva parte din această…sferă a muzicii, suntem artiști, iar starea noastră o transmitem mereu atunci când suntem pe scenă, oamenilor care ne ascultă. Cum faci atunci când poate, nu ai o zi bună, nu ai dispoziția necesară, poate te simti rău fizic, și totusi, trebuie să cânți?

Pe final, unde îl putem asculta pe Vali Boghean în perioada următoare? Ne vedem doar la Chișinău, pe 24 Februarie sau putem să vorbim și despre un viitor concert la noi în țară?

comments

comments