full screen background image

Propunerea săptămânii 05 – 11 FEBRUARIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • RUDIMENTAL FT. JESS GLYNNE – These Days[&Macklemore]

Nostalgia pare să fie cuvântul care descrie cel mai bine piesa “These Days”, o adevărată mobilizare de forțe care îi include, alături de Rudimental, pe Jess Glynne, Macklemore și Dan Caplen. “These Days” este o piesă ce ne duce cu gândul la adolescență, o perioadă în care poveștile de iubire nu erau complicate ci doar… de neuitat. Retrăind acele momente, Macklemore și Jess Glynne, prezenți și în videoclip, readuc afecțiunea pe primul plan. Astfel că, indiferent de schimbările petrecute, sentimentele din “acele zile”, rămân neschimbate și pozitive. Dacă vrei să asculți piesa mai des la VIVA FM, votează!

  • SELENA GOMEZ FT. MARSHMELLO – Wolves

Colaborarea dintre Selena Gomez și misteriosul Marshmello a fost primită cu mult entuziasm de ascultători, mai ales că artista și-a pregătit fanii din timp, postând teasere pe rețelele de socializare. “Wolves”, o piesă care beneficiază și de videoclip, surprinde prin intermediul unei combinații de ritumuri pop și versuri romantice. De altfel, se accentuează ideea conform căreia, pentru Selena Gomez urmează o nouă etapă în cariera muzicală, una cu multe realizări, în contextul în care, în 2017, artista a primit titlul “Woman of the Year”, acordat de celebra revistă Billboard. Dacă vrei să asculți “Wolves” în playlsit-ul VIVA FM, votează!

 

  • THE MOTANS – Friend Zone

Cea mai nouă piesă semnată de The Motans se numește “Friend Zone”, a fost lansată spre finalul anului trecut, direct cu un videoclip și vorbește despre o situație în care multe persoane se regăsesc sau poate s-au regăsit. Acea iubire neîmpărtășită care a primit numele de “Friend Zone”, este descrisă extrem de plastic de către regizorul Bogdan Păun, pe un text scris chiar de Denis Roabeș (The Motans). Mesajul romantic al piesei evidențiază și posibilitatea unei noi șanse la iubire. Așadar, dacă vrei să auzi mai des povestea “Friend Zone”, votează în consecință.

Votează melodia preferată!

comments

comments