full screen background image

PES activists România se pregătește de alegerile europarlamentare

Coordonatorii județeni din toată țara ai PES activists România, structură a Partidului Social Democrat responsabilă de afacerile europene, s-au reunit la Brașov, în cadrul Adunării Generale, pentru a discuta despre agenda organizației în anul 2018.

“PES activists Romania este despre valori, idealuri, muncă și respect reciproc. Organizația noastră a căutat mereu să inoveze prin modul în care își expune ideile de stânga și europene. Nu întâmplător am organizat Adunarea noastră generală într-un hub din Brașov, alături de startupuri și companii inovative. Avem planuri mari anul acesta, vor mai urma multe idei noi și impreună cu colegii mei din structura europeana a social democraților suceveni vom intensifica activitatea, organizând un număr și mai important de acțiuni cu caracter european, promovând activitatea Partidului Social Democrat în plan european dar și pe cea a Partidului Socialiștilor Europeni în România.”, a declarat Gabriel Costache, președintele-coordonator al PES actrivists Suceava

“Partidul Social Democrat este singurul partid din România care are o structură responsabilă de componenta europeană. Cei peste 10.000 de membri ai PES activists România și-au fixat două obiective centrale în perioada următoare: informarea cetățenilor despre Președinția României la Consiliului Uniunii Europene și sprijinirea partidului în perspectiva alegerilor europene. Stânga românească este astăzi puternic reprezentată în familia politică europeană și ne dorim ca rolul nostru să fie și mai important pe viitor”, a declarat Victor Negrescu, președintele-coordonator al PES activists România.

Discuțiile, la care au asistat reprezentanți din Guvernul României, Parlamentul European și ai organizației PSD Brașov, s-au concentrat pe acțiunile pe care structura le pregătește în vederea creșterii informării în rândul populației cu privire la activitatea social democraților europeni și pe efortul organizatoric în perspectiva alegerilor europarlamentare.

comments

comments