full screen background image

Seară de film, la Ceainăria “Trees Cafe” din Rădăuți

Seară de film la Ceainăria “Trees Cafe” din Rădăuți.

Duminică, 4 februarie, la ora 18.00, rădăuțenii sunt așteptați să urmărească o nouă capodoperă cinematografică, filmul documentar ”Human”.

Intrarea va fi liberă.

Ceinăria Trees Cafe se află în Rădăuți, str. Dimitrie Onciul nr. 2.

HUMAN este o colecție de povestiri și imagini ale lumii noastre, oferind o scufundare în centrul a ceea ce înseamnă a fi uman. Prin aceste povesti pline de iubire și fericire, precum și de ură și violență, HUMAN ne aduce în fața celorlalți, făcându-ne să reflectăm asupra vieții noastre. De la povestiri ale experiențelor de zi cu zi până la cele mai incredibile vieți, aceste întâlniri dureroase împărtășesc o sinceritate rară și subliniază cine suntem – partea noastră mai întunecată, dar și ceea ce este cel mai nobil în noi și ceea ce este universal. Pământul nostru este prezentat în cele mai sublime imagini ale aerului, care nu au mai fost văzute niciodată, însoțite de muzica în creștere, rezultând o odă la frumusețea lumii, oferind un moment pentru a atrage respirația și pentru a privi introspecția.

HUMAN este o lucrare angajată politic care ne permite să îmbrățișăm condiția umană și să reflectăm asupra semnificației existenței noastre.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments