full screen background image

Despre criptomonede și impactul acestora la nivel global, în prima ediţie a emisiunii TECH Cafe powered by ASSIST Software!

Prima ediție a emisiunii TECH Cafe powered by ASSIST Software s-a auzit, miercuri, de la ora 12, pe frecvențele VIVA.

Ovidiu Vorobchevici – Software Engineer și Cătălina Micliuc – Specialist Marketing au fost invitații noștri, cu care am discutat despre #Criptomonede (monede virtuale) și impactul acestora la nivel global.

Sunt monedele virtuale banii pe care îi vom folosi cu toții în viitor? Ce putem cumpăra în prezent cu astfel de monede virtuale? Cum putem investi în criptomonede și care sunt riscurile la care ne expunem?

Investiţia în criptomonede se poate face în două moduri: Cumpărarea unei criptomonede care a fost deja lansată sau investiţie în lansarea unei criptomonede noi – ICO.

ICO-urile (Initial Coin Offering) reprezintă corespundentul IPO-urilor, adică al listărilor la bursă, şi este utilizat pentru a strânge capital în vederea lansării unei noi monede digitale. Bitcoin a devenit cea mai populară criptomonedă, fiind pe locul 1 în privinţa capitalizării de piaţă.

”Ne bucurăm să fim din nou în studioul Viva Fm, dar de această dată cu un proiect special, dedicat tuturor ascultătorilor care sunt pasionați atât de internet, cât și de tehnologie. În principal, ne dorim să venim în întâmpinarea ascultătorilor cu numeroase știri și curiozități din domeniul IT, recomandări din partea specialiștilor, dar și informații despre evenimente și concursuri cu specific tehnologic”, a declarat Cătălina Micliuc.

”Criptomonedele sunt monede digitale, folosite ca mijloc de plată. Aceste monede se stochează într-un portofel virtual, acesta este ca un cont bancar”, a menționat Ovidiu Vorobchevici.

Tech Cafe – emisiunea pasionaților de internet și tehnologie!

Ascultați interviul integral, mai jos:

comments

comments