full screen background image

Prima şedinţă a Guvernului Dăncilă are loc astăzi

Prima şedinţă a Guvernului condus de Viorica Dăncilă va avea loc miercuri, când ar urma să fie discutată o Ordonanţă de Urgenţă privind amânarea depunerii formularului 600 până la sfârşitul lunii martie. În acest interval, ar urma să fie găsită o soluţie pentru eliminarea acestui formular, potrivit noului ministru al Finanţelor, Eugen Teodorovici.

Şedinţa Cabinetului Dăncilă este programată de la ora 11.00.

Luni seară, după ceremonia de depunere a jurământului la Palatul Cotroceni, Viorica Dăncilă a avut o întâlnire la Palatul Victoria cu noii miniştri, cărora le-a cerut să îi prezinte lunar un raport privind stadiul implementării programului de guvernare.

Ea le-a solicitat noilor miniştri să pregătească cu seriozitate şedinţa de guvern de miercuri.

De asemenea, Viorica Dăncilă i-a cerut ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici, să prezinte până marţi soluţia pentru rezolvarea problemei privind formularul 600. “Îmi doresc ca miercuri să adoptăm actele normative necesare pentru a pune capăt discuţiile îndreptăţite care au avut loc în spaţiul public referitor la acest subiect”, a spus Dăncilă.

Marţi, ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a spus că românii nu mai trebuie să depună Formularul 600, în condiţiile în care Guvernul va găsi soluţii în acest sens.

comments

comments