full screen background image

Propunerea săptămânii 29 IANUARIE – 04 FEBRUARIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • JUSTIN TIMBERLAKE – Filthy

Direct de pe albumul “Man of the Woods”, ce va fi lansat pe data de 2 februarie, Justin Timberlake ne prezintă piesa “Filthy”, o combinație de ritmuri electro și funk, ce ar trebui ascultată “cu volumul la maxim” așa cum scria chiar atistul pe pagina sa de socializare. “Filthy” vine direct cu un videoclip a cărui acțiune se petrece în anul 2028, când un robot reușește să reproducă mișcările de dans ale lui Justin Timberlake. Dincolo de cele aproape 40 de milioane de vizionări ale videoclipului, “Filthy” demonstrează că Justin Timberlake s-a transformat ca artist și poate experimenta diferite genuri muzicale. Dacă vrei să asculți piesa și la VIVA FM, votează!

  • SAUTI SOL FT. PATORANKING – Melanin

La finalul anului trecut a fost lansată, de către grupul kenian Sauti Sol, piesa “Melanin”. Deși controversată, din cauza videoclipului care a stârnit reacții parțial negative, piesa a adunat milioane de vizualizări și stă destul de bine și în topurile muzicale. Cu un sound aparte, tropical și un mesaj de încurajare și celebrare a femeilor de culoare, piesa poate intra și în playlist-ul VIVA FM, dacă primește suficiente voturi.

 

  • TOM WALKER – Leave A Light On

Interpretul și compozitorul Tom Walker a lansat piesa emoționantă “Leave A Light On”, cu care a cucerit persoane de toate vâstele. Scrisă de Tom și Steve Mac și produsă de Steve, responsabil pentru una din piesele lui Ed Sheeran (Shape of You), “Leave A Light On” combină diferite nuanțe muzicale, care dau o notă aparte mesajului. Dacă vrei ca piesa să se audă mai des la VIVA FM, votează în consecință.

Votează melodia preferată!

comments

comments