full screen background image

O comedie de cinci stele – “Gaiţele”, la Casa de Cultură Suceava

Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava vă invită, pe 6 martie, ora 19.00, la reprezentaţia piesei de teatru “Gaiţele”, de Al. Kiriţescu.

Una dintre cele mai valoroase comedii ale dramaturgiei contemporane româneşti, “Gaiţele” sau ”Cuibul de viespi” – cum se intitula la începutul anilor ’30, un text de mare forţă dramatică care degajă o energie uriaşă.

Un spectacol cu un enorm succes care s-a bucurat până acum de creaţia şi palmaresul unor mari actori ai scenei şi filmului românesc, un spectacol ce va putea fi văzut la Sala Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava într-o admirabilă distribuţie.

O satiră socială, cum însuşi autorul ei o numea, “în care m-am străduit, cu adevăr şi mânie, să demasc lumea putreda ce mi se dezvăluise în toata hâda ei goliciune”.

Un spectacol pe care nu puteţi şi nu aveţi voie să-l rataşi, care nu poate să nu provoace râsul sau, cel puţin, de la care nu poţi ieşi fără a avea cel puţin zâmbete pe buze.

Din distribuţie fac parte FLORINA CERCEL, CARMEN TĂNASE, VIRGINIA ROGIN şi CARMEN IONESCU.

În alte roluri: Ioana Farcaş, Antonia Ionescu, Ana Maria Carablais, Maria Nicola, Mircea Silaghi, Sebastian Bălăşoiu, Liviu Cheloiu.

Regia: Mc Ranin
Regie tehnică: Mircea Macarie
Light design: Adrian Dragomir, Oana Caibăr
Sonorizare: Cătălin BuzeaRecuzită
Decor: Mc Ranin
Asistenţă regie: Cătălina Baciu
Mişcare scenică şi coregrafie: Mălina Andrei

Biletele costă 80 de lei şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel 0230.523718.

comments

comments