full screen background image

Andrei Dorin Rusu a câştigat proba de 1.500 metri la Concursul Internațional de Atletism Indoor de la Bratislava

Duminică, 28 ianuarie, în localitatea Bratislava din Slovacia a avut loc Metingul Internațional de Atletism Indoor, unde sportivul Andrei Dorin Rusu legitimat la CSM Dorna Vatra – Dornei a concurat în proba de 1.500 metri.

La finalul cursei, Andrei Dorin Rusu, a câștigat detaşat, cu timpul de 3,48 secunde 46 de zecimi, în spatele lui venind turcul Ates Levent, iar pe locul trei a sosit Copeland Pires.

Antrenorul lui Dorin, profesorul Cristian Prâsneac, a declarat la finalul cursei: ”Despre cursa de la Bratislava, vă spun că a fost o cursă cu atleți nu foarte tari și sunt încântat la început de sezon că sportivul meu a câștigat și cred că merge cu moralul ridicat la Campionatele Naționale de Seniori și Tineret, care au loc pe 3 și 4 februarie la București, și cred într-un timp foarte bun la Campionatul Balcanic de Seniori de la Istabul – Turcia. Aș vrea să mulțumesc pentru acest rezultat Federații Române de Atletism, dar și celor care stau în spatele acestui rezultat: Aqua Carpatica, Coloana Center Vatra-Dornei, West Oximoron Vatra-Dornei, Casa Bucovina Vatra-Dornei dar și Primaria Vatra-Dornei și Consiliul Local Vatra-Dornei.”

Pentru Andrei Dorin Rusu acesta este un vis împlinit. El a ținut să le mulțumească celor care l-au pregătit – profesorului Cristian Prâsneac, care l-a antrenat pentru acest campionat, și profesorului Bogdan Roșcăneanu, de la Clubul Sportiv Rădăuți, cel care l-a descoperit și l-a inițiat în atletism.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments