full screen background image

Accident la Rădăuţi, produs de un minor care conducea băut şi fără permis

În cursul după-amiezii de miercuri, în jurul orei 16.00, în timp ce conducea autoturismul pe strada Horea, din municipiul Rădăuți, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu gheață și zăpadă, un localnic de 17 ani, care intenţiona să efectueze un viraj către stânga pentru a pătrunde în parcarea unui imobil, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit stâlpul porții de acces.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unui minor de 16 ani, din municipiul Rădăuți, pasager în autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că minorul nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments