full screen background image

Propunerea săptămânii 22 – 28 IANUARIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • BLACKLIST FT. CARLA’S DREAMS – Tequila

Un proiect tânăr pe piața muzicală din România a debutat prin intermediul unei colaborări de mare succes. Trupa Blacklist, aflată la început de drum, a făcut echipă cu băieții de la Carla’s Dreams pentru piesa intitulată “Tequila”. Aceasta este compusă de cei patru băieți ai trupei Blacklist, iar membrii Carla’s Dreams au declarat: “Blacklist ne plac foarte mult, aşa că atunci când ne-au propus să colaborăm pentru piesa Tequila, am acceptat imediat. Noi am ascultat şi alte piese ale lor şi putem spune că este un proiect muzical care va avea succes şi care merită susţinut. Le dorim ca publicul să fie alături de ei”. Dacă te identifici cu energia transmisă de piesă, votază!

  • BRUNO MARS FT. CARDI B – Finesse

Extrasă de pe albumul 24K Magic, piesa “Finesse” este o colaborare între Bruno Mars și Cardi B, care a apărut “la pachet” cu un videoclip plin de culoare, inspirat din anii ’90. Despre videoclip, pe care chiar el l-a regizat, Bruno Mars preciza că “este dedicat unuia dintre serialele mele preferate”, făcând referire la show-ul “In Living Color”. “Finesse” se bucură deja de mare succes, cu peste 113 milioane de replay-uri doar pe youtube. Dacă vrei ca piesa să se audă și la VIVA FM, votează!

 

  • DUA LIPA – IDGAF

După succesul înregistrat cu piesa “New Rules” și o periaodă de teasing în care și-a pregătit fanii pentru multe surprize, Dua Lipa a revenit cu o nouă piesă, asemănătoare ca stil cu ceea ce am ascultat până acum. “IDGAF” se duce spre o zonă a feminismului și transmite un mesaj puternic, referitor și la un alter ego ce îi aparține artistei britanice. Chiar Dua Lipa declara că își dorește ca cei ce îi ascultă piesele să o cunoască, să se regăsesască și să își dea seama de sinceritatea creațiilor ei. Piesa “IDGAF” va intra și în playlist-ul VIVA FM, dacă are suficiente voturi. Cum ți se pare?

Votează melodia preferată!

comments

comments