full screen background image

Lect. dr. Marius Eși: “Am avut o muză, iar muza mea e viața”

Viva Fm vă aduce în atenție o nouă lansare de carte: „Priviți spre mine! O apologie absurdă a subiectivității”, scrisă de către dl. lect. univ. dr. Marius-Costel Eși. Colaboratoarea Viva FM, Mădălina Toma, a realizat un interviu cu acesta, pentru a aduce mai aproape de voi detalii despre carte și despre lansare.

Marius-Costel Eși, cunoscut în special pentru conceptele și gândurile sale deosebite regăsite în cărțile publicate, ne spune despre noua carte că este „o poveste interesantă despre iubire, o poveste interesantă despre ființă, o poveste în care personajul principal al acesteia este unic, este un eu care nu poate trăi, simți, gândi decât prin iubire și resemnare. Este un eu furios, un eu detestabil, un eu resemnat, un eu care iubește, un eu care te îndeamnă să privești în oglindă, spre el, spre tine, spre mine, spre noi. Este un eu care trebuie apărat. Cum? Privind spre realitatea de aici, realitatea în care eu, tu, noi murim , trăim și iubim”.

Pentru a afla de unde s-a inspirat în scrierea cărții și în alegerea subiectului, ce cărți mai are în lucru, precum și detalii despre o eventuală continuare a cărții, vă invităm să ascultați interviul de mai jos.

Lansarea cărții „Priviți spre mine! O apologie absurdă a subeictivității” va avea loc sâmbătă, 27 ianuarie, în Pub Old Times, începând cu ora 10:00.

comments

comments