full screen background image

Anca Gutt, marketing manager Shopping City Suceava: ”Pregătiri pentru cea de-a V-a ediție a târgului de nunți Trend Mariaj”

Viitorii miri sunt așteptați, în perioada 9 – 11 februarie, la Shopping City Suceava, la a V-a ediție a Târgului de Nunți – Trend Mariaj!

Anca Gutt, marketing manager la Shopping City Suceava, a fost la “Dimineți Animate” și ne-a dat ultimele detalii despre pregătirile din cadrul târgului de nunți, pregătiri care sunt în toi!

La Trend Mariaj sucevenii vor avea şansa să se întâlnească cu cei mai buni specialişti, pentru a afla ultimele tendințe din domeniul nunților: ce este nou, ce se poartă, ce se potriveşte cel mai bine pentru nunta lor, care este bugetul alocat, tot ce ai nevoie pentru ca nunta, să fie exact așa cum o visează. Chiar dacă mai aveţi de pus la punct ultimele detalii, ori să alegeți o gamă variată de servicii la târgul de nunți din incinta Shopping City Suceava, dorinţele viitorilor miri vor prinde contur.

Pe lângă prețioasele ținute pentru miri și mirese, rochii și costume, nelipsite vor fi şi celelalte elemente esenţiale pentru o nuntă unică: inele de logodnă și verighete din aur alb sau galben, invitaţii personalizate și mărturii, torturi, prăjituri și candy bar, decoraţiuni şi aranjamente florale, servicii foto si servicii video, cabine foto și mărturii magnetice, dar și sonorizare, DJ, artiști şi formaţii, sau chiar destinaţii atractive pentru luna de miere.

Mai multe detalii despre cea de-a V-a ediție a târgului de nunți Trend Mariaj aflați și de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/trend.mariaj/

Ascultați interviul integral cu Anca Gutt, mai jos!

comments

comments