full screen background image

Directorul Bibliotecii Județene, Gabriel Cărăbuș: ”Cititorul – copil de astăzi va deveni cititorul – adult de mâine!”

Matinal de vineri, cu poftă de citit! Invitat în studioul Viva FM a fost Gabriel Cărăbuș, directorul Bibliotecii Județene “I. G. Sbiera” din Suceava. Am vorbit despre manifestările care vor avea loc în următoarea perioadă la bibliotecă, despre ”Ora Poveștilor”, și despre cum a crescut numărul cititorilor înregistrați la bibliotecă, în anul 2017!

Gabriel Cărăbuș: ”Despre ”Ora Poveștilor de Crăciun” vă spun că va continua și după jumătatea lunii ianuarie, doar că de această dată nu vor mai fi povești de Crăciun, ci ”Ora poveștilor”, care pe parcursul timpul vor fi, fie de mărțișor, fie de Paște. Ne propunem ca această oră a poveștilor să aibă loc în fiecare joi de la ora 17, la secția ”Împrumut pentru copii”, și da, mare parte din activitățile noastre nu sunt doar pentru adulți sau pentru adolescenți, ci iată se adresează și celor mai mici, celor care sunt la momentul plecării în formarea lor, sunt la momentele incipiente și dacă acum sunt formați așa cum trebuie, cititorul copil de astăzi, va deveni cititorul adult de mâine.”

La Biblioteca Bucovinei “I. G. Sbiera” cititorii au la dispoziție peste 460 de mii de unități bibliografice – cărți, periodice, documente audio-vizuale și digitale. Directorul GABRIEL CĂRĂBUȘ a declarat, la Radio VIVA FM. că atragerea cititorilor se face nu numai prin diversificarea ofertei, ci și prin constituirea unei caravane mobile pentru mediul rural.

Interviul integral îl puteți asculta mai jos!

comments

comments