full screen background image

Caravana emisiunii ”Ie, Românie” ajunge în Straja, Vicovu de Jos și Brodina

Caravana emisiunii ”Ie, Românie”, va poposi vineri, 26 ianuarie, în localitățile bucovinene Straja, Vicovu de Jos și Brodina.

Mircea Radu, prezentatorul emisiunii, împreună cu Dana Săvuică și Ionuț Iftimoaie, vedete ale postului Antena 1, vor căuta în zonă persoane care au talent deosebit fie la muzică, sport, îndemânare, fie la umor, gătit, forță sau actorie.

Persoanele, indiferent de vârstă sau sex, vor fi selectate în cadrul unui spectacol concurs care va fi difuzat pe data de 27 ianuarie, pentru ca apoi să participe la un show tv la Antena 1, contând pentru un mare premiu în bani.

Duminică, 28 ianuarie, se va desfășura finala locală, care va aduce în Bucovina trei vedete care vor forma juriul emisiunii: Andreea Bălan, Cosmin Seleși și Nicolai Tand.

Premiul emisiunii va fi de 1.500 de lei, iar la final va fi desemnată cea mai mândră fată a Bucovinei, care va fi premiată cu 5.000 de lei și se va califica în finala națională, concurs ce se va desfășura în studiourile Antena 1 din București, unde fete din toate regiunile României vor concura pentru marele premiu, în valoare de 20.000 de euro.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments