full screen background image

Sigma XXL – cele mai mari stocuri, materiale de calitate şi profesionalism

Amenajarea sau renovarea locuinţelor, pensiunilor, hotelurilor ori a sediilor de firmă se pot dovedi a fi operaţiuni extrem de dificile, în care o decizie greşită poate duce la cheltuieli suplimentare, bătăi de cap, alergătură şi timp pierdut inutil.

Tocmai de aceea, magazinul Sigma XXL, situat pe principala arteră de circulaţie a Sucevei – bulevardul 1 Decembrie 1918, mai sus de Metro, a venit cu un concept diferit, punându-le la dispoziţie clienţilor tot ce au nevoie pentru astfel de lucrări, dar numai marfă de calitate premium, de la producători cu renume, în cantităţile dorite, la orice oră.

Având cele mai mari stocuri de gresie şi faianţă din nordul Moldovei, Sigma XXL a devenit alegerea firească pentru cei care au de executat lucrări de amploare, care nu îşi permit să facă greşeala de a cumpăra o marfă oferită la un preţ foarte atractiv, doar pentru a constata că era doar o cantitate limitată pe stoc sau un capăt de stoc, încât nu le ajunge să finalizeze lucrarea începută.

În plus, având o experienţă de peste 17 de ani în domeniu şi o strânsă colaborare cu cel puţin 20 de firme producătoare din Europa, Sigma XXL vine cu o bogată ofertă de materiale şi instalaţii necesare amenajărilor interioare sau exterioare, fără a face rabat la calitate, pentru că sunt selectate doar produsele din gama mediu şi lux, din care sunt asigurate stocuri suficiente pentru orice solicitare a clienţilor.

Servicii complete şi depozitare în cele mai bune condiţii

Înfiinţată în 1999, firma suceveană Sigma XXL, specializată pe gresie şi faianţă, a fost primul distribuitor pe piața din România al produselor firmei Opoczno, din Polonia, până în 2007 lucrând exclusiv cu acest producător. Ulterior şi-au diversificat gama de produse, încheind contracte şi cu alţi furnizori.

În prezent, Sigma XXL lucrează cu mari firme din domeniu:

– Ceramika Paradyz, Opoczno, Tubadzin, Nowa Gala, Polcolorit, Stargres si Stegu, pe partea de gresie, faianţă şi piatră decorativă (import Polonia);

– Kratki, Uniflam şi Loudel – focare şeminee şi termoşeminee şi accesorii;

– Parkanex – accesorii pentru şeminee (import Polonia);

– Aquaform şi Radaway – cabine de duş (import Polonia);

– IRSAP pentru calorifere şi radiatoare cu design modern (import Polonia);

– Armatura şi Serstil pentru baterii şi alte obiecte sanitare (import Polonia);

– Meister pentru parchet (import Germania).

“Suntem o companie care pune la dispoziţia clienţilor doar produse din gama medie şi de lux, la un raport foarte bun preţ/calitate, oferind cele mai mari stocuri din întreaga regiune. În prezent menținem stocuri între 40.000 – 50.000 de metri pătraţi la orice oră, precum și zeci de mii de decoraţiuni aferente colecţiilor respective. Nu aducem decât marfă calitatea I şi doar marfă de pe fluxul de producţie, nu capete de stoc, ca apoi clienţii să nu mai găsească când au nevoie să completeze o lucrare. Astfel evităm situaţii neplăcute, când cineva a făcut o parte dintr-o încăpere cu un anumit tip de gresie sau faianţă, de exemplu, iar apoi, când vrea să continue lucrarea sau are nevoie să facă ceva modificări, nu mai găseşte nicăieri plăci similare, chiar de umblă pe la toate magazinele de profil. Fiind parteneri direcţi, suntem informaţi de producători cu aproximativ un an înainte dacă vreo colecție urmează a fi scoasă din producție și astfel ne putem proteja clienții de surprize neplăcute.

Scopul nostru este să oferim servicii complete – marfă de pe stoc, de calitate, proiectare 3D şi consiliere profesională ”, a precizat directorul comercial al companiei.

Datorită calităţii produselor comercializate şi a preţurilor pe care le practică, în calitate de importatori direcţi, comercianţi din judeţele învecinate – Botoşani, Piatra Neamţ şi Iaşi, au devenit distribuitori ai produselor importate de ei.

Preţuri negociabile, flexibilitate şi transport gratuit în întreg judeţul Suceava

O abordare diferită o au cei de la Sigma XXL şi în privinţa preţurilor, mergând pe ideea corectitudinii faţă de client.

Tocmai de aceea, nu există perioade promoţionale, reduceri spectaculoase, Black Friday şi alte metode cunoscute de marketing menit să atragă atenţia, ci se merge doar pe cea mai veche practică comercială din istoria lumii – negocierea directă.

„Majoritatea clienţilor care ne trec pragul ştiu deja că preţurile sunt negociabile în funcţie de comandă, noi nu avem perioade anume de reduceri, pentru că nu ne jucăm cu preţurile doar pentru a da oamenilor impresia că fac o afacere extraordinară. Nicăieri nu ţi se vinde marfa mai ieftin decât a fost cumpărată. Noi căutăm mereu să existe un echilibru între a-l mulțumi pe client, în funcție de necesităţile acestuia, şi a face o afacere sustenabilă. De aceea încercăm să oferim alternative viabile și pentru bugete mai reduse, de multe ori chiar orientăm clientul spre alte categorii de produse mai ieftine, dacă varianta se potriveşte mai bine necesităţilor sale reale. De ce să cumpere gresie porţelanată, pentru exterior, mai scumpă, când lui îi trebuie să o monteze la interior, sau de ce să cumpere o gresie pentru trafic industrial, care e făcută pentru a rezista în condiţii de trafic intens, când urmează să fie pusă în holul locuinţei personale? Clientul trebuie informat cu bune intenţii, iar asta şi facem, oferim consiliere profesională şi corectitudine”, a adăugat reprezentantul Sigma XXL.

Pentru toate comenzile transportul este gratuit, la adresa de livrare, în întreg orașul Suceava, iar pentru comenzile cu valoare de peste 5.000 de lei este gratuită livrarea oriunde în județ.

“Dar în general suntem flexibili chiar și privitor la acea valoare minimă și, dacă este posibil, încercăm să cuplăm mai mulți clienți la un transport și să îl oferim gratuit chiar dacă individual nu s-ar încadra”, a menționat reprezentantul magazinului.

În plus, dacă un client a achiziţionat o cantitate mai mare de produse decât are nevoie, când termină lucrarea poate veni cu pachetele rămase şi cu factura sau bonul fiscal şi i se dau banii cuveniţi pentru ceea ce returnează.

Proiectare 3D, pentru amenajări interioare de o frumuseţe aparte

Secretul unor amenajări interioare elegante şi atractive constă în pregătirea minuţioasă a lucrărilor ce urmează să fie executate, astfel încât rezultatul final să nu fie la voia sorţii. Pentru asta Sigma XXL oferă servicii profesionale de proiectare 3D a lucrării, în cele mai mici amănunte, astfel încât clientul vede din start cum urmează să arate viitoarea baie sau bucătărie, să facă din timp ajustările necesare, pentru a-i fi pe plac, ştie care este necesarul de materiale şi ce anume trebuie să cumpere.

Clienţii Sigma XXL beneficiază gratuit de acest serviciu extrem de util şi apreciat, în care proiectarea se face în Autocad, un sistem de proiectare profesionist, modificat special pentru realizarea de proiecte detaliate de amenajări interioare cu gresie şi faianţă.

„Persoanele responsabile cu proiectarea 3D au urmat cursuri speciale şi au certificate de utilizare a programului. La achiziționarea mărfii clienţilor li se dau imagini cu proiectul din mai multe unghiuri, astfel încât, cu un meseriaş priceput, la final lucrarea arată exact ca în poză. Dacă dimensiunile date de client au fost corecte, pentru a fi făcută proiectarea, iar la execuţie se respectă indicaţiile din proiect, lucrarea trebuie să iasă ca în poză. Este mai uşor şi pentru meşteri de lucrat, dar avantajul principal este că omul poate vizualiza cum arată baia înainte să o execute”, explică reprezentanţii Sigma XXL.

La realizarea proiectelor sunt respectate şi indicaţiile sau stereotomiile arhitecţilor, atunci când clienţii vin cu astfel de informaţii.

Când „ieftin” e prea scump

Magazinul Sigma XXL se adresează tuturor celor care au nevoie de materiale de calitate, diversitate mare, stocuri suficiente şi o consiliere profesionistă pentru amenajarea locuinţelor, renovarea şi amenajarea sediilor de firme, restaurante, hoteluri, pensiuni, săli de nunţi. Calitatea produselor, stocurile generoase, serviciile oferite clienţilor şi respectarea garanţiilor oferite sunt atuurile care îi recomandă, de peste 17 de ani, ca parteneri ai celor ce construiesc un nou imobil sau renovează spaţiile existente.

“Decât să renovezi ieftin şi des, mai bine alegi calitatea şi obţii o lucrare durabilă. A existat în anii trecuți un curent de piaţă în care oamenii s-au orientat spre marfa ieftină, după care s-au lămurit şi au revenit la produsele de calitate, fiind nevoiţi să plătească din nou lucrarea, pentru a o face cu materiale de calitate. Să renovezi ieftin te costă mai scump pe termen lung, decât să alegi din start ceva de calitate, care ţine mai mult şi îşi păstrează aspectul şi caracteristicile în timp”, explică reprezentanţii Sigma XXL, care au pariat pe calitate şi au dovedit că asta e alegerea corectă.

Hale ușoare, din aluminiu, la prețuri competitive

Actualul depozit şi magazinul de prezentare Sigma XXL de pe bulevardul 1 Decembrie 1918 au fost construite în 2006-2007, iar anul trecut, odată cu creșterea stocurilor de marfă, spaţiul de depozitare a fost extins cu o nouă hală, o investiţie substanțială, făcută cu unicul scop de a le oferi clienţilor servicii tot mai calitative, pentru că, spre deosebire de alte magazine, marfa nu stă expusă afară, în soare, ploi şi zăpadă, ci este stocată în cele mai bune condiţii, până la livrarea sa.

Construcția noii hale a însemnat totodată o nouă oportunitate de cooperare cu noi parteneri pe un domeniu cu totul nou, respectiv construcția și montajul de hale tip cort pe structură ușoară de aluminiu – un produs aproape inexistent pe piața din România. În acest sens, după un studiu aprofundat al ofertei existente pe piață, Sigma XXL a contractat hala de la un producător din Polonia specializat în construirea și montajul de hale pe structură ușoară de aluminiu și a început o colaborare, în sensul introducerii pe piața românească a acestui concept nou de spațiu de depozitare, până în prezent fiind deja livrate alte patru hale pe structură de aluminiu unor clienți din județul Suceava. Avantajele folosirii unei structuri ușoare de aluminiu sunt în primul rând greutatea redusă, timpul scurt de livrare și montaj, precum și prețul extrem de competitiv în comparație cu halele clasice pe structură de oțel.

Date de contact

SC Sigma XXL SRL, Bd.1 Decembrie 1918, nr. 9
telefon : 0230.523.622 şi 0723.737.448
email: sigmaxxlro@gmail.com
www.facebook.com/sigmaxxl/

comments

comments