full screen background image

3.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, confiscate la Vatra Dornei

Poliţiştii au continuat şi intensificat activităţile investigative în vederea identificării persoanelor care comercializează, depozitează sau transportă ţigarete de contrabandă şi pentru tragerea la răspundere penală a acestor persoane.

Marţi, în jurul orei 20.00, un echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control, pe strada 22 Decembrie din localitate, autoturismul condus de un localnic, de 38 de ani, în care se afla, în calitate de pasager, un bărbat, de 34 de ani, din aceeași localitate.

În urma controlului autoturismului, poliţiştii au găsit, în portbagaj, 2.990 de pachete cu ţigări netimbrate, bunuri pentru care cei doi localnici nu au putut prezenta documente justificative.

Țigările, în valoare de circa 33.000 de lei, au fost confiscate, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 3.500 de euro, a fost indisponibilizat la sediul poliției.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, cei doi bărbaţi fiind reţinuţi pentru 24 de ore și încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, miercuri, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, pentru stabilirea unor măsuri preventive.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, poliţiştii acţionând atât în vederea identificării celor cu preocupări infracţionale pe linia introducerii în ţară a ţigărilor de contrabandă, cât şi a celor care transportă, depozitează sau comercializează astfel de produse.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza