full screen background image

Propunerea săptămânii 15 – 21 IANUARIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • 3 SUD EST – Stele

Trupa 3 Sud Est a lansat la finalul anului trecut piesa “Stele”, care beneficiază și de videoclip și în care este surprinsă o poveste de dragoste extrem de specială. Chiar Laurențiu Duță spunea că “«Stele» este o piesă pe care o dedicăm tuturor îndrăgostiţilor şi celor care îşi încredinţează inima persoanei pe care o îndrăgesc, fără să se teamă de vulnerabilitatea de care dă dovadă. Sperăm să vă placă şi să vă regăsiţi în această piesă.” Se anunță un an 2018 plin de surprize, deocarece băieții vor lansa și un nou album, intitulat “Epic”. Acesta va putea fi ascultat în premieră în cadrul turneului de promovare, ce va începe chiar pe 20 ianuarie. Iar până vom putea auzi piesa live, ea are șansa să intre în playlist-ul VIVA FM.

  • EMINEM FT. ED SHEERAN – River

De pe albumul “Revival”, lansat de Eminem și așteptat cu mare interes de către fani, face parte și piesa “River”, o colaborare cu Ed Sheeran ce a cucerit majoritatea playlist-urilor de radio de peste ocean și nu numai. “River” vorbește despre relații și pericole, fiind o combinație extrem de interesantă între stilurile celor doi artiști, orchestrație și mesajul pe care vrea să îl transmită piesa. Succesul single-ului a venit instantaneu, ajungând în topul pieselor “trending” pe platforma youtube la mai puțin de 24 de ore de la lansare. Dacă vrei să asculți “River” și la VIVA FM, votează în consecință.

 

  • MACHINE GUN KELLY FT. X AMBASSADORS – Home [&Bebe Rexha]

“Home”, piesa care îi reunește pe Machine Gun Kelly, X Ambassadors și Bebe Rexha este extrasă de pe coloana sonoră a filmului “Bright”, lansat la finalul anului trecut. Balada cu influențe pop beneficiază de un videoclip în care au fost incluse scene din peliculă, iar mesajul transmis încurajează la depășirea obstacolelor, evidențiază sentimentul de apartenență și regăsire. Dacă te identifici cu piesa “Home” și vrei să o asculți ceva mai des, votează în consecință.

Votează melodia preferată!

comments

comments