full screen background image

Produsele Bermas Suceava, prezente şi în Hypermarket-ul “Auchan”

BERMAS Suceava nu a renunţat la procedeul clasic de fabricare a berii.

Procedeul clasic de fabricare a berii folosit de BERMAS presupune folosirea malţului şi a hameiului natural sub forma de peleţi. Acesta conferă berii spumă, gustul uşor amărui şi culoarea, asigurându-i totodată limpezime şi conservabilitate.

“Suceava Clasic, care poartă numele oraşului nostru, este o bere blondă superioară de larg consum, cu o concentraţie de alcool de 4,4% vol. fabricată în Suceava de S.C. BERMAS S.A Suceava

Bermas, care poartă cu mândrie numele societăţii noastre, este o bere blondă superioară, cu o concentrație de alcool de 5,2% vol. fabricată în Suceava de S.C. BERMAS S.A Suceava.

Călimani, care poartă numele masivului cu acelaşi nume din lanţul Carpatilor Orientali, este o bere blondă superioară, cu o concentratie de alcool de 4,6% vol. fabricata în Suceava de S.C. BERMAS S.A Suceava.

Solca, o marcă de tradiţie din anul 1810 şi readusă pe piaţa de societatea noastră, este o bere blondă superioară, cu o concentraţie de alcool de 4,8% vol. fabricată în Suceava de S.C. BERMAS S.A Suceava.”, precizează producătorul sucevean.

Toate produsele BERMAS Suceava le puteţi găsi şi în Hypermarket-ul “Auchan”.

Iată că îndemnul nostru de a susţine economia locală a fost corect înţeles şi de marile lanţuri naţionale cu magazine în Suceava!

comments

comments