full screen background image

Festivalul Național de Arte pentru Liceeni „LicArt”, singurul concurs național de arte pentru liceeni

Cea de-a 17-a ediție a celui mai mare concurs de arte – LicArt, coordonat de omul de cultură Radu Herjeu, este în plină desfășurare.

Asta înseamnă că liceenii, cărora le place să facă fotografii și să scrie poeziile ar trebui să se înscrie la Festivalul Naţional de Arte pentru Liceeni.

Prin urmare, dacă ești licean, trebuie să intri imediat pe www.licart.ro şi să te înscrii. Motive ar fi destule. Am putea începe cu premiile, cele mai mari acordate în România, la astfel de competiţii (ele vor ajunge şi anul acesta la 15.000 de lei). Şi cu numărul de participanţi. Anul trecut au fost peste 1500! Am putea continua cu oportunitatea de a deveni cunoscut şi apreciat pentru talentul tău.

Plus că site-ul concursului şi pagina lui de Facebook sunt vizitate zilnic de mii de oameni! Să continuăm cu posibilitatea de a interacţiona cu tineri din toată ţara şi cu şansa de a merge în cea mai tare Tabără de Creaţie, plină de  work-shop-uri şi distracţie! Şi, foarte important, poţi fi remarcat de una dintre personalităţile marcante din domeniile fotografic şi literar care sprijină acest festival prin participarea la Marile Jurii, care desemnează câştigătorii.

În prima jumătate a concursului s-au înscris peste 900 de liceeni. Până acum au fost desemnaţi semifinalişti 96 dintre ei.

Aici şi aici găsiţi creaţiile lor care merg mai departe spre finală! Dar şi tu ai şansa ta să ajungi acolo! Mai ai 6 săptămâni la dispoziţie să îţi înscrii în concurs fotografiile şi poeziile!

E timpul să încurajăm frumosul din tineri!

Prin tot ceea ce face, LicArt rămâne, în această perioadă dificilă pentru cultură şi artă, printre puţinele spaţii de afirmare a valorii, în care tinerii se pot exprima, pot comunica, pot fi recunoscuţi şi înţeleşi. Aşa că nu întârzia să devii licartist, înscriindu-te în cea mai tare competiţie de la noi, la una sau la ambele secţiuni – poezie şi fotografie (cu categoriile alb-negru, portret şi diverse)!

LicArt este organizat de Clubul Noua ne Pasă, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei.

Viva FM este partener media al concursului LicArt.

comments

comments