full screen background image

Acţiune pentru creşterea gradului de siguranţă în Vatra Dornei

Poliția Municipiului Vatra Dornei a organizat, sâmbătă, o acțiune pe raza de competență, pentru asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră.

În cadrul acţiunii, au fost verificate 21 de baruri, cluburi și săli de jocuri şi au fost legitimate 39 de persoane.

În acest context, s-a constatat săvârşirea unei fapte penale şi s-au aplicat 28 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.650 de lei, din care 12 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de circa 3.166 de lei, constând în 5,84 mc de cherestea.

O patrulă din cadrul Secției 15 Poliție Rurală Vatra Dornei a oprit pentru control pe raza comunei Poiana Stampei, autoutilitara condusă de un bărbat, de 47 de ani, din judeţul Neamţ care transporta material lemnos și care a prezentat un aviz de însoţire neconform, care nu avea specificate dimensiunile şi numărul de bucăţi de cherestea transportate.

În cauză, s-a solicitat sprijinul specialiștilor Gărzii Forestiere Suceava, care, în urma inventarierii, au stabilit faptul că bărbatul transporta cantitatea de 37,69 mc de cherestea de esență răşinoase și nu 31,75 mc, conform documentelor.

Societatea emitentă a avizului de însoțire a materialului lemnos a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 5.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în plus, respectiv 5,84 mc de cherestea, în valoare de 3.136 de lei a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Dorna Candrenilor.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza