full screen background image

Curse aeriene charter Suceava – Bodrum (Turcia), din luna iunie

La Palatul Administrativ Suceava, a avut loc lansarea zborurilor charter Suceava – Bodrum (Turcia) cu compania Prestige Tours, care vor fi operate în perioada 4 iunie – 17 septembrie.

Prestige Tours derulează curse din Suceava spre Antalya din 2016 și își va extinde destinațiile. Cursele Suceava – Bodrum vor fi în fiecare zi de luni din săptămână, pe parcursul zborului turiștii vor avea la dispoziție catering inclus, iar cei care își vor achiziționa pachete turistice în perioada ianuarie – martie vor beneficia de reduceri de până la 40%.

Prețurile pentru pachetele turistice către Bodrum încep de la 336 de euro de persoană, iar pentru Antalya de la 303 euro de persoană, cu toate serviciile și taxele incluse : cursă charter, 7 nopți cazare și masă, transfer aeroport – hotel – aeroport, asigurare medicală și storno, asistență turistică în limba română.

Președintele Caly Group (care include Prestige Tours), Mustafa Kadiroglu: “Caly Group lucrează cu 11 țări, dar cel mai important este Prestige Tours, cu o experiență de 28 de ani. Acum 3 ani, când am venit în Suceava, ceilalți tour-operatori ne-au spus că nu vom reuși. Suntem primii care am avut un zbor internațional din Suceava. Noi am avut încredere în Suceava, tot timpul vrem să ne mărim, vrem să lucrăm 12 luni pe an, Suceava este mica noastră casă. Vrem să facem și incoming în zona Suceava”.

Directorul general Prestige Tours, Elena Anghel: “A fost un proiect de suflet, o mare îndrăzneală să facem charter de pe Suceava spre Antalya. De ce am ales Bodrum ? Pentru că este o destinație asemănătoare cu Antalya, Bodrum fiind la Marea Egee, cu peisaje care îți iau răsuflarea, dar se poate practica și turism cultural. În zonă se poate vizita casa Fecioarei Maria. Felul în care decurg înscrierile de până acum este extrem de încurajator”.

Președinte Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur: “Noutatea pentru noi este destinația Bodrum, este în sud-vestul Turciei, Antalya e deja cunoscută. În anul 2017, pe Antalya am avut 30 de curse cu un grad de încărcare 93,2%. Îmi doresc să avem turiști în ambele sensuri. Vom continua demersurile și pentru alte destinații, pentru diversificare”.

Directorul Aeroportului Suceava, Ioan Măriuța: “În 2 ani ați transportat 10.285 de pasageri, cu grad de încărcare de 93%. Vă doresc ca anul acesta să-l aveți de sută la sută. Credem că v-am oferit servicii de calitate, nu am avut incidente”.

comments

comments