full screen background image

770 de posturi de poliţişti şi personal contractual, scoase la concurs

Poliţia Română scoate la concurs 770 de posturi de poliţişti şi personal contractual atât în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), cât şi la inspectoratele de poliţie judeţene.

“Ştim că în aceste zile meseria de poliţist nu mai pare atât de tentantă. Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi: un poliţist pedofil prins cu greutate de colegii lui. Nu avem noi cum să-ţi facem dovada, acum, că lucrurile nu sunt chiar aşa, dar îţi promitem că, şi în acest caz, cei responsabili nu vor scăpa. Indiferent de ceea ce se spune despre noi în această perioadă, trebuie să ştii că din echipa Poliţiei Române fac parte oameni pentru care nu contează decât aflarea adevărului, care nu au linişte până nu dovedesc că cei care au încălcat legea sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor”, informează un comunicat al IGPR transmis joi AGERPRES.

Pentru informaţii despre posturile din cadrul IGPR se poate accesa adresa https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs, iar pentru posturile din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene, adresa https://www.politiaromana.ro/ro/structura-politiei-romane/unitati-teritoriale.

AGERPRES

comments

comments