full screen background image

Autoturism Mitsubishi confiscat în Vama Siret, pentru trafic cu țigări

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F.Siret- I.T.P.F. Sighetu Marmației, au descoperit ascunse într-un spațiu special amenajat prin modificarea caroserie unui autoturism, condus de un cetățean ucrainean, 340 de pachete cu țigări, de proveniență ucraineană. Autoturismul marca Mitsubishi, în valoare de 9.200 de lei, a fost ridicat în vederera confiscării deoarece avea un spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor.

În această noapte, în jurul orei 02.30, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul ucrainean Mycola L., în vârstă de 29 de ani, conducând un autoturism marca Mitsubishi.

În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spațiu special amenajat prin modificarea caroseriei sub bancheta din spate, cantitatea de 340 de pachete cu ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de 425 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6.000 de lei.

Totodată, autoturismul marca Mitsubischi, în valoare de 9.200 de lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea un spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor.

comments

comments