full screen background image

Distracţie ca în anii tinereții, la Revelionul Pensionarilor rădăuţeni

Pensionarii din Rădăuți s-au întâlnit sâmbătă, 6 ianuarie, la Revelionul Pensionarilor, organizat de Primăria Municipiului Rădăuți, prin grija primarului Nistor Tătar și a lui Ovidiu Foca, directorul Casei de Cultură, care le-au oferit o seară de neuitat vârstnicilor ce au ținut să marcheze prin această petrecere trecerea dintre ani.

Biletele puse în vânzare se epuizaseră încă de la jumătatea lunii decembrie, dovadă că pensionarii erau dornici să petreacă la fel ca în anii tinereții.

La petrecere au luat parte persoane din conducerea Primăriei Rădăuți, primarul Nistor Tătar, care a dat startul adresându-se celor prezenți și urându-le să aibă un an mai bun decât precedentul și prefectul județului Suceava, Mirela Adomnicăi.

Revelionul Pensionarilor a fost organizat în fiecare an la o zi, două sau chiar mai multe după noaptea trecerii dintre ani, pentru a se putea menţine un preţ suportabil pentru buzunarul celor mai mulţi dintre vârstnici.

Petrecerile de acest gen au avut de fiecare dată succes, ringul de dans fiind neîncăpător pentru pensionarii dornici să se distreze.
Formația Megathon a Casei de Cultură a Municipiului Rădăuți, condusă de prof. Adrian Șerban, a asigurat un ambient de excepție, pe gustul petrecăreților.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

FOTO: DORU CLIPA

comments

comments