full screen background image

Studenţii Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport îi vor învăţa pe suceveni să patineze

Primăria municipiului Suceava va intra într-un parteneriat cu Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii „Ştefan cel Mare”, scopul demersului fiind promovarea sporturilor de iarnă.

Anunţul este făcut de către primarul Ion Lungu care a precizat că la dispoziţia studenţilor va fi pus Patinoarul artificial de pe strada „Universităţii”, aceştia urmând a-i îndruma şi asista pe sucevenii care vor să înveţe să patineze.

Lungu: “În urma unei solicitări de la Universitate, vom face un protocol de colaborare Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, pentru un parteneriat cu Patinoarul artificial al municipiului Suceava, în vederea promovării patinajului şi altor sporturi de iarnă”, a declarat şeful executivului.

Tot în baza unui protocol de colaborare, studenţii Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport oferă sfaturi şi îi supraveghează pe sucevenii care vin să facă mişcare la aparatele de fitness din parcul aflat în preajma unităţii academice din reşedinţa de judeţ.

Lungu a precizat că îşi doreşte o extindere a relaţiilor şi cu celelalte facultăţi ale USV, mai ales în ceea ce priveşte promovarea de proiecte europene inovatoare.

comments

comments