full screen background image

Președintele Organizației Municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, la “Tribuna Republicană”

E vineri şi “Tribuna Republicană”, emisiune realizată de Cornel Bumbu, a revenit la Radio VIVA FM!

Primul invitat din acest an a fost Președintele Organizației Municipale PSD Suceava, consilierul judeţean Dan Ioan Cușnir!

Cușnir susţine că primarul Sucevei, Ion Lungu, dovedeşte „o adâncă nepăsare și lipsă de respect față de cetățenii orașului, pentru că mai mult de jumătate dintre prioritățile anului 2018, pe care Ion Lungu le-a făcut publice, sunt aceleași ca cele de la începutul anului 2017”.

“La finalul anului 2017, cu ocazia bilanțului activității sale, acesta nu a reușit să impresioneze decât prin faptul că mai mult de jumătate dintre promisiunile făcute la începutul anului s-au concretizat doar prin vagi intenții de îndeplinire. Majoritatea reușitelor sale s-au concretizat în ”demarări de proceduri”, în ”s-au făcut primii pași”, în ”s-au obținut acorduri de principiu”, adică în intenții nematerializate concret, adică în câteva hârtii.

Niciun proiect serios nu a fost efectiv demarat, ca să nu mai zicem că ar fi fost și finalizat. În loc să aibă bunul simț și să explice contribuabililor în mod onest motivele care au condus la această stare de fapt, Ion Lungu a trecut ușor și nepăsător peste aceste explicații, bazându-se în mod jignitor pe faptul că sucevenii nu au memorie..

Orice început de an poartă în el speranțe și dorința de progres în viața oricui. Dar a veni iarăși cu aceleași promisiuni după un an de stagnare în dezvoltare, denotă din partea actualului primar o adâncă nepăsare și lipsă de respect față de cetățenii orașului, pentru că mai mult de jumătate dintre prioritățile anului 2018, pe care Ion Lungu le-a făcut publice, sunt aceleași ca cele de la începutul anului 2017. Iar sucevenii nu pot fi păcăliți, nici măcar de limbajul de lemn și plin de autosuficiență al primarului.”, a spus Cuşnir.

Ascultă, mai jos, înregistrarea integrală a emisiunii cu Dan Ioan Cușnir:

comments

comments