full screen background image

Licitația pentru salubrizarea menajeră în municipiul Suceava, pe 12 ianuarie

Procedura de desemnare a firmei care se va ocupa în următorii 12 ani de salubrizarea menajeră în municipiul Suceava a fost reluată, după ce licitația, programată ințial pentru data de 1 noiembrie 2017 a fost suspendată.

Primăria Suceava a remediat cele opt probleme din caietul de sarcinci identificate prin decizia Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor și a anunțat firmele interesate de participarea la licitație că ofertele vor fi deschise pe 12 ianuarie, la ora 12:00.
Până când va fi desemnat noul operator, serviciul va fi asigurat de asocierea Diasil – Florconstruct.

Valoarea contractului pentru prestarea serviciului de salubritate menajeră este de 83,82 de milioane de lei, acesta urmând a fi parafat pentru 12 ani.

Investiţia vizează amenajarea a 30 de puncte de colectare a deşeurilor reciclabile, fiecare dotat cu pubele pentru hârtie, mase plastice, sticlă şi metale; a 100 de platforme subterane cu câte 4 euro-containere şi a 100 de platforme cu containere semiîngropate.

În cadrul aceluiaşi program, locuinţele individuale vor fi dotate cu câte 2 pubele de câte 120 de litri, pentru fracţia umedă şi fracţia uscată, anual urmând a fi achiziţionate şi montate 1.000 de coşuri stradale de gunoi.

Totodată, câştigătorul licitaţiei se obligă la amenajarea a două locuri de joacă pentru copii pe an.

comments

comments