full screen background image

S-a încheiat încă o acțiune ”Daruri pentru toți copiii”!

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „EUROACTIV” Suceava, Asociaţia ”Alecs Group” Suceava şi Fundația Filantropică Medical Creștină ”CHRISTIANA”, cu sprijinul Palatului Copiilor Suceava, Direcţiei Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului – Suceava, împreună cu colectivul de cadre didactice alături de elevii unităților școlare ”Miron Costin” din Suceava și ”Mihai Halunga” din Hânțești, au organizat Acțiunea caritabilă ”Daruri pentru toți copiii”.

Aceasta s-a desfășurat la 3 unități de asistență socială: Servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate din Fălticeni și Gura Humorului și la Centrul de Plasament de tip familial ”Sf. Gheorghe” din Dolhasca.

În deschiderea acțiunilor, elevii Școlii Gimnaziale ”Mihai Halunga” din Hântești coordonați de prof. Mihai Greciuc, au încântat sufletele copiilor cu o scenetă de teatru religioasă ”Trebuie că-i o minune” închinat nașterii Domnului Isus Hristos, apoi elevii Școlii ”Miron Costin” coordonați de învățătoarea Ana Ștefură au oferit un scurt moment de colinde și dans.

Darurile de la Moş Crăciun au fost oferite din partea sponsorilor: Alka Trading Bucureşti, S.C. Rocast Nord Suceava, Fundaţia Filantropică Creștin Medical „Christiana”, S.C. Simba Invest S.R.L. din Bacău, S.C. Trust Orizont Suceava, S.C. Killer din Horodnic de Jos, S.C. Clevit S.R.L. doamnele Lucia Croitoru și Liliana Popovici care au sprijinit cu dulciuri pentru toți participanții, cu produse de igienă și de întreținere a centrelor de copii, rechizite școlare în valoare de peste 1200 lei oferite de elevii și cadrele de la școala ”Miron Costin” Suceava şi produse de igienă, de dezinfecție oferite de Fundația Filantropică Creștin Medical „Christiana”, de cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale ”Miron Costin” Suceava și, de la doamnele Lucia Croitoru și Liliana Popovici care au sprijinit cu produse de igienă și de întreținere a centrelor de copii.

“Nu în ultimul rând mulțumim lui Moș Crăciun – în persoana domnului Ioan Leonte.”, a transmis echipa de organizare.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza