full screen background image

Propunerea săptămânii 27 – 31 DECEMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • JASON DERULO FT. FRENCH MONTANA – Tip Toe

Dacă pentru anul 2018 Jason Derulo pregătește deja lansarea noului său album “777”, nici anul anul acesta nu pare să se încheie altfel decât cu mare succes. După hit-ul “Swalla”, care a spart orice bariere și topuri, artistul a lansat, de data aceasta în colaborare cu French Montana, piesa “Tip Toe”. Și cum tot ce poartă semnătura lui Jason Derulo se transformă peste noapte în hit, la fel s-a întâmplat și cu “Tip Toe”. Peste 21 de milioane de vizualizări au fost înregistrate la videoclipul oficial, iar numărul este în creștere. Dacă vrei să asculți piesa “Tip Toe” și în playlist-ul VIVA FM, votează!

  • LOST FREQUENCIES FT. ZONDERLING – Crazy

Dj-ul de origine belgiană Lost Frequencies a lansat o nouă colaborare inedită, alături de duo-ul olandez Zonderling. “Crazy” este acea piesă care își va găsi cu siguranță locul și în playlist-ul tău și care, deși transmite o dispoziție foarte bună, aduce cu ea un mesaj interesant, acela de rătăcire și mai apoi regăsire. Tânărul belgian se află într-o perioadă cu foarte multe realizări pe plan muzical și spunea că este foarte mândru de propria casă de discuri pe care a înființat-o: “Plănuiesc să lansez câteva piese proprii de club cu casa de discuri și, pentru restul pieselor, sunetul va fi corelat cu tot ceea ce mixez în show-urile mele sau ce adaug în playlist-urile mele. Sper că multor oameni le va plăcea acest stil muzical.” Așadar, dacă vrei să auzi mai des la radio această colaborare dintre Lost Frequencies și duo-ul Zonderling, votează piesa, iar ea poate intra în playlist-ul VIVA FM!

 

  • VOLTAJ FT. ANDRA – Nu Doar De Ziua Mea

În prag de Sărbători, Voltaj și Andra au colaborat pentru a lansa o poveste emoționanță, despre armonia din familie și relațiile dintre părinți și copii. “Nu doar de ziua mea” este o piesă-manifest, ce evidențiază probleme extrem de reale cu care se confruntă multe familii. “Am încercat să descriem o realitate tristă, prezentă în foarte multe familii. De multe ori, din cauza problemelor financiare sau din alte motive, apar tensiuni și certuri între părinți, dar și între părinți și copii. Fiecare avem nevoie de celălalt, chiar dacă de cele mai multe ori, afirmăm contrariul. Parinții sunt obosiți de problemele de zi cu zi, îți pierd mai ușor răbdarea, atât în cuplu, cât și în relația cu copii“, explica solistul trupei Voltaj, Călin Goia. Așadar, ne luăm un moment pentru a ne gândi la lucrurile cu adevărat importante și pentru a reasculta piesa ” Nu doar de ziua mea” care, dacă primește voturile necesare, va intra săptămâna viitoare în playlist-ul nostru.

Votează melodia preferată!

comments

comments