full screen background image

Despre modificarea codului fiscal, cu Luminița Chihai, președinte CECCAR – filiala Suceava, și Loredana Mihăilă, vicepreședinte CECCAR – filiala Suceava!

Săptămâna de Viva Cafe a început cu unul dintre cele mai de interes subiecte din societatea românească – ”revoluția fiscală”.
Alături de Iulia Sîrghi s-au aflat Luminița Chihai, președinte CECCAR – filiala Suceava, și Loredana Mihăilă, vicepreședinte CECCAR – filiala Suceava.

S-a discutat despre modificarea Codului fiscal, dar și despre măsurile atât de contestate de sindicate, cât și de patronate.

”Ne așteaptă multe modificări legislative de la 1 ianuarie 2018, nu că nu suntem obișnuiți, pentru că 2017 a fost anul modificărilor legislative permanente, dintr-o analiză făcută sunt undeva peste 300 de modificări la Codul Fiscal. Noi vrem să credem că o să fie un an mult mai liniștit din punct de vedere fiscal, din păcate începem într-o mare incertitudine: faptul că sunt ordonațe precum Ordonanța 23 cea cu split TVA, sau ordonanța 79, ordonanța 82 care nu au căptătat caracter de lege și se preconizează multiple modificări, iată suntem în 27 decembrie și încă nu știm ceva sigur”, a menționat Luminița Chihai.

”Ordonanța 23/2017 a fost în dezbatere în Senat, a fost în dezbatere în Camera Deputaților, se află într-o formă finală spre promulgare și spre publicare în Monitorul Oficial, într-o formă la care s-a ajuns în urma unor negocieri și a unor eforturi susținute din partea mediului de afaceri și a organismelor profesionale, adică în toate lucrurile rele din 2017, credem că există un lucru bun” a declarat Loredana Mihăilă.

Ascultați aici interviul cu Luminița Chihai, președinte CECCAR – filiala Suceava și Loredana Mihăilă, vicepreședinte CECCAR – filiala Suceava, din emisiunea Viva Cafe, cu Iulia Sîrghi:

comments

comments