full screen background image

Activități dedicate Revoluției Române din Decembrie 1989, la Rădăuţi

Data de 22 decembrie aduce la Rădăuți activități dedicate Revoluției Române din Decembrie 1989.

La ora 11.00, la Monumentul Eroilor Revoluției de lângă Catedrală, consilierul județean Simion Sticleț invită instituțiile publice, unitățile de învățământ, partidele politice, ONG-urile, să depună coroane de flori și să participe la programul ce va fi organizat.

La Rădăuți, Moș Crăciun va veni pentru toți copiii, pe data de 23 decembrie, la ora 16.00, în Parcul Central. Cei mici vor primi cadouri și vor asista la un spectacol de colinde.

La Primăria Municipiului Rădăuți colindătorii vor fi primiți în zilele de 27, 28 și 29 decembrie, iar “Festivalul de Datini și Obiceiuri de Anul Nou” va fi susținut de 15 formații din Rădăuți și localitățile limitrofe, în ziua de 31 decembrie, începând cu ora 13.00, în Piața Centrală.

Revelionul 2018 începe la ora 22.00 cu concerte susținute de Anda Adam și Ionică Moroșanu. Un spectaculos foc de artificii pregătit pentru ora 24.00.

Revelionul pensionarilor va fi organizat la Restaurantul ”Tărăncuța” pe 6 ianuarie, organizat de Primăria Municipiului Rădăuți și Consiliul Local.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments